Entusiastflagskib bliver overraskende billig

OnePlus One vil koste det samme som Googles Nexus 5

Entusiastflagskib bliver overraskende billig

OnePlus One navnet er langt fra at være kendt udover blandt glødende mobilentusiaster. Men til trods for deres relative ukendte navn er projektet værd at følge.

Telefonen vil få 5,5 tommer Full-HD display, sidste nye skrig indenfor Qualcomm processorer og Sony billedchip på 13 megapixels med hurtig f/2.0 optik. Alt sammen en topmodel værdigt.

Der hvor OnePlus One vil markere sig er i kraft af deres samarbejde med entusiast-projektet Cyanogen. Det er en afart af Googles Android styresystem, finpudset og videreudviklet af Cyanogen-fællesskabet – en sammenslutning af frivillige entusiaster og softwareudviklere.

Nu har OnePlus Ones kommunikeret en officiel pris på 350 euro, eller omtrent 2600,- kroner, for 16GB udgaven. Dermed vil den ramme samme budgetvenlige prisleje som Googles Nexus 5.

OnePlus One bliver offentliggjort den 23. april i hele 

Europa i 16GB og 64GB udgaver.

Temaet følges op

Historien fik nyt liv. Steen Jørgensen gik et skridt videre. 20/1/2022 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med en ny vinkel på temaet OnePlus Nord N20 kommer til Europa i februar – Den næste artikel om emnet finder du her. Få også seneste nyt i sagen her..