Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Er Apple på vej ned fra toppen?

Er Apple på vej ned fra toppen?

Flere net-medier spekulerer i, om Apple har nået toppen og er på vej nedad.

Har Apple toppet? Er de på vej ned? Har de mistet gnisten efter Steve Jobs er væk?

Spekulationerne er mange og på flere net-medier skrives der lystigt om Apple og om Apples ”karriere”.

På en af de store tech-sider, Pocketnow, angiver Stephen Schenck fire grunde til, at Apple er på vej nedad.

Lederskab: Steve Jobs betød meget for Apple og kunne få forbrugerne til at føle noget for produkterne og fastholde os alle i spændingen. Selvom Tim Cook uden tvivl er en god leder, har han ikke den samme magi.

Forkortet livscyklus: Før lancerede Apple nye versioner af produkterne en gang om året. Nu ved ingen, hvornår den næste iPad eller iPhone xS kommer på markedet.

Krav til ingeniørkunsten(manglende): iPhone 4S blev solgt med blandt andet Siri som argument. Der var i virkeligheden nok tale om, at Apple med vilje undlod Siri i iPhone 4, og ventede til iPhone 4S, for at have et salgsargument.

Manglende innovation: Udviklingen og innovationen halter bagefter. Ikke siden Retina-displayet blev annonceret i iPhone 4 har de virkelig imponeret. De forsøger hele tiden at indhente konkurrenterne.


I det norske net-magasin mobilen.no, skriver blogger og iOS-bruger Hans-Petter Nygård-Hansen, at han tror Steve Jobs ville vride sig i graven

”Mindre magi – mindre halleluja”, og ”Nada innovation de sidste tre år” er bare nogle af de udtryk Apples udvikling får med på vejen fra nordmanden.


Kilde: Pocketnow, mobilen.no 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies