Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Er denne sjovt-udseende telefon BlackBerry Q30?

Er denne sjovt-udseende telefon BlackBerry Q30?

Dette læk viser måske BlackBerrys kommende topmodel med 4,5 tommer skærm og komplet QWERTY tastatur på fronten.

Måske BlackBerry Q30 Windermere
Måske BlackBerry Q30 Windermere

Det er ikke meget vi har set fra BlackBerry siden de lancerede BlackBerry Z30, men nu har vi måske fået et lille glimt af deres deres kommende model “Windermere”.

Nye billeder fra bloggen N4BB har set dagens lys, og de viste billeder gengiver en noget sjovt udseende telefon. Den er meget firkantet, og forsøget med at bibeholde en stor skærm kombineret med et komplet QWERTY tastatur får den til at fremstå en smule sammenpresset.

Om ikke andet er det en smule anderledes end det vi ser fra diverse andre producenter, værd at notere sig er også, at det velkendte BlackBerry tastatur er blevet reduceret til tre rækker med knapper i stedet for fire. Keyboardet skulle desuden være kapacitivt så brugeren kan benytte den nederste del af telefonen som en del af trykskærms-overfladen.

På trods af det sjove udseende, er der angiveligt nogle ganske pæne specifikationer at finde, skærmen antages at være 4,5 tommer med 1440x1440 pixels fuld HD opløsning, en Snapdragon MSM8974 processor kombineret med en Adreno 330 GPU, 3 GB RAM og batteriet skulle indeholde 3.450 mAh.

Kilde: TechRadar

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Alqttin 10-06-2014 12:30:57

Fedt at se BlackBerry fortsat laver telefoner med fysiske tastaturer og kombinere dette med en touch skærm.

0 0

Om brug af cookies