Er der klar tale på din mobil? [AFSTEMNING]

Gårsdagens TV Kontant på DR satte fokus på smartphones antenner som er sakket agterud i forhold til tidligere tiders mobiltelefoner.

Er der klar tale på din mobil? [AFSTEMNING]

Når det gælder en af telefonens kernekompetencer, at ringe op og modtage opkald, er den moderne smartphone ofte svagere end sin mindre smarte pendant fra det forrige årti.

”Der er næsten ingenting, der ligner en antenne mere. Det er blevet batteri og skærm i stedet” lyder kritikken fra professor ved Ålborg Universitet Gert Pedersen til Dr.dk.

Læs også: Alle smartphones dumper i antennetest

Men undersøgelsen bygger på det ældre 2G-netværk i 900 MHz-frekvensen, mens 3G og 4G-dækningen nu også er i stand til at håndtere tale via de hurtigere frekvenser.

Spørgsmålet er så, hvad du oplever i praksis. Kommer din tale igennem som den skal? Eller er der rig plads til forbedringer i moderne smartphones?

Fortæl os hvad du oplever, og afgiv din stemme herunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Mere om stoffet

Her følger vi op med den seneste udvikling. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 21/10/2015 blev historien fulgt op med en artikel der belyste emnet Sammenligning: HTC One A9 mod iPhone 6s – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Se også seneste nyt om tematikken her..