Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Er det den nye iPhone

Er det den nye iPhone

Rygterne tager til - og en hjemmeside påstår at have et testeksemplar i hænderne. Hvad tror du?

Det forventes at der kommer en ny iPhone 5 i efteråret, formentlig oktober måneder, og nu begynder spionbilleder og rygter for alvor omkring den kommende iPhone.

Hvis man skal tro de nye spionbilleder, så går iPhone 5 væk fra sølv- og sort æstetikken – og det ligner den nye kun bliver sort. Rygterne har længe gået på, at en kommende iPhone 5 ville få større skærm men uden ”kassen” vil blive meget større. De rygter passer meget godt med de nye fotos.

Taler billederne sandt så ligner det den nye iPhone-skærm er i tættere på 16:9-formatet, den nuværende skærm er i formatet 1,5:1.

Det er hjemmesiden Kitguru.net, som har fået fingre i hvad der skulle være et testeksemplar af en færdig iPhone 5. Se billederne her.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Casius 19-07-2012 16:17:36

Jeg er ret sikker på at det er et falsk billede da det bare en en forvokset 4'er. Vi så præcis det samme med de såkaldte spionbilleder af S III'eren hvor man også bare havde fotoshoppet et billede af SII'eren

0 0
tln 13-07-2012 19:00:32

Hvis det er, er det en kedelig "forandring" af designet. Det bør Apple kunne gøre bedre - også selvom større skærm er velkomment initiativ

0 0
Om brug af cookies