Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Er dette begyndelsen til Facebook?

Er dette begyndelsen til Facebook?

Facebook-stifteren Mark Zuckerbergs måske første hjemmeside er dukket frem fra internettets glemsler – var det begyndelsen til Facebook?

Det tyder på, at en hjemmeside, som Facebook-stifteren Mark Zuckerberg lavede som 15 årig, nu er blevet gravet frem fra internettets glemsler.

En Angelfire-hjemmeside fra 1999 er af ihærdige net-arkæologer gravet frem, og det virker til ophavsmanden er inden ringere end Mark Zuckerberg, som dengang var 15 år. Det skriver CNN, ifølge Version2.dk.

Hjemmesiden indeholder blandt andet en applikation, som hedder The Web. Og den ligner et tidligt forsøg på hvad der senere blev Facebook. Udvikleren af applikationen beder folk om at tilføje sig, samt to af deres venner – hvorefter de så skal tilføje to af deres osv. Kildekoden fører ”net-arkæologerne” tilbage til en ”Mark Zuckerberg”, som er fra en lille by uden for New York. Hvilket også passer på Facebook-stifteren.

Mere sandsynligt bliver det, at det er den kendte Mark Zuckerberg, som står bag det nye fund, da email-adressen passer med et brugernavn, som Mark Zuckerbergs far ofte benyttede.

Ifølge CNN har Facebook dog endnu ikke kommenteret på rygterne.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies