Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Er dette den kommende Moto X (2016)?

Er dette den kommende Moto X (2016)?

Et billede af hvad der menes at være en prototype af den kommende Moto X fra det Lenovo-ejede Motorola florerer på nettet.

Denne Motorola-prototype er formentlig den kommende Moto X, der lanceres her i 2016.
Denne Motorola-prototype er formentlig den kommende Moto X, der lanceres her i 2016.
Foto: Plus.google.com (hellomotoHK)

En prototype fra Motorola er blevet fanget i et spoinfoto under en tog- eller bustur i udlandet, hvor en person sidder med sin computer og prototypen liggende på en rygsæk. Det er Motorola-siden hellomotoHK, der har modtaget billedet taget i al hemmelighed.

Selv om det på ingen måde er til at vide allerede, er der med al sandsynlighed tale om næste generation i Moto X-serien - det bedste Motorola har at byde på. Der kan dog ikke være meget tvivl om, at der ses en prototype, da den har de samme klistermærker set på tidligere Motorola-prototyper. Det vil sige et hvidt Motorola-logo i venstre hjørne samt hvide klistermærker over og/eller under skærmen.

Læs også: Første billede af Moto X (4. generation) er lækket

Da billedet, som det oftest er med sådanne fotos, er i særdeles ringe kvalitet, er detaljerne svære at spotte. Det kan dog tydeligt ses, at der er kommet en fingeraftrykslæser som den eneste fysiske knap på fronten lige som OnePlus 2. Om der så også er to kapacitive knapper ved hver side af knappen, eller om Motorola beholder softwareknapperne, er ikke til at sige ud fra billedet.

Hvad der derimod er til at sige, er at fronthøjttalerne ser ud til at være fjernet fra fronten. Moto X Style har stereohøjttalere i form af en tynd linje over og under skærmen, men disse er ikke længere til at se på prototypen. I og med det netop er en prototype, kan der formentligt stadig ske ændringer, lige som det som sagt ikke kan valideres på nogen måde, at der rent faktisk er tale om den næste topmodel i Moto X-serien.

Læs også: Motorola lancerer Moto X Force med utrolig hårdfør skærm

At højttalerne flyttes fra fronten, stemmer dog helt overens med et billede af bagsiden fra den kommende Moto X, der blev lækket helt tilbage i december måned. Her er der nemlig lavet huller på bagsiden til højttalerne.

Hvad tror du? Er den god nok, eller virker det skørt af Motorola at fjerne stereofronthøjttalerne (lige som HTC gør) for at placere en fingeraftrykslæser på fronten i stedet for bagsiden, f.eks. ved den lille fordybning?

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies