Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Er du hurtig på mobilen - så deltag i DM i Mobil 2012

Er du hurtig på mobilen - så deltag i DM i Mobil 2012

Kan du flytte fingrene hurtigere på tasterne end alle dine venner? Så meld dig til DM i Mobil 2012. Læs nærmere her.

Er du hurtig på tasterne på din mobiltelefon, så kan du i november og december måned deltage i det officielle danmarksmesterskab i mobil. DM i Mobil er en videreudvikling af det officielle DM i SMS, dog indgår SMS-disciplinen stadigvæk i DM i Mobil.

DM i Mobil omfatter indledende runder, samt en finale. De indledende runder starter fra mandag den 19. november og løber frem til søndag den 16. december – og foregår i otte af landets største shopping centre.

Bag afholdelsen af DM i Mobil 2012 er Samsung og Steen & Strøm, derfor konkurrerer man på Samsung smartphones og tablets. Selve konkurrencen går ud på, at skrive en udvalgt tekst hurtigst og spille Angry Birds, hvor man skal score flest mulige point.

Den officielle SMS-tekster lyder: ”The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious fish in the world. In reality they seldom attack a human.

Vinderen af SMS-konkurrencen får i øvrigt tre forsøg til at slå verdensrekorden i SMS, der omfatter 160 karakterer inklusiv mellemrum, som er på 25,94 sekunder og rekorden er sat på en Samsung Galaxy S.

Det er gratis at deltage og du kan læse mere om konkurrencen, reglerne, præmier, tour-planen og oveni købet smugtræning på www.dmimobil.dk.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies