Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Er du sikker på dine kontakter er gemt?

Er du sikker på dine kontakter er gemt?

Stort set alle mobilbrugere har før eller siden oplevet det, at miste sine kontakter, her er en simpel backup metode.

Er du Android eller iOS bruger? Hvis ja, så lyt med her. For mange af jer har måske oplevet at I troede, jeres kontakter var sikre på sådan en ny-moderne smartphone enhed. Men intet er sikret før du har backup af dine kontakter.

Dette kan gøres på flere måder, og Google (Android) og Apple (iOS) har begge metoder der kan hjælpe dig indbygget. Men hvis du ikke stoler på nogle af dem, eller bare vil have en ekstra sikkerhed, så kan PhoneCopy anbefales, det skriver politikken.dk.

PhoneCopy kan du hente i din app-butik til enten Android eller iOS, det er ganske gratis.

Når din telefon har hentet og installeret applikationen, skal du åbne den og registrere dig ved at oprette en ny konto hos PhoneCopy, det er også gratis.

Når du har registreret dig som bruger af PhoneCopy og trykket opret, kommer du direkte til et skærmbillede hvor der i bunden står ”synchronize” tryk på den og applikationen tager nu backup af dine kontakter.

Husk at applikationen bruger data, og det anbefales at være på et Wi-Fi netværk når ens kontakter synkroniseres.

Efter at telefonen har fundet alle dine kontakter og synkroniseret dem med PhoneCopy’s servere, kan du tjekke om du har modtaget en bekræftelse, på den mail du oprettede dig med. Det er her vigtigt at huske at godkende denne mail, således aktiveres din konto nemlig.

Herefter er det smarte, i hvert fald for iOS brugere er, at de kan gå ind på Phonecopy.com, og se de gemte kontakter, samt redigere i dem, hvilket ikke kan lade sig gøre med iCloud eller iTunes backup services.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Benjamin Jensen 28-05-2012 00:10:31

Ja, det gemmes også på ens konto på iPhone. Den tager i øvrigt også backup af det i iCloud.

Men programmet er vel egentlig udmærket, hvis man vil skifte mellem iOS, WP eller Android. For så kan der jo opstå problemer.

0 0
David 29-05-2012 10:23:12

Man kan synce sine kontakter til en gmail, det kan alle der understøtter Exchange synce op i mod.

0 0
Karim 26-05-2012 15:52:44

i ved godt at vis man logger ind på en android telefon med sit google login knytter google automatisk kontakterne til den konto med mindre man slå det fra... det betyder at hvis du får en nu android og logger ind på den så vi mobil automatisk begynde at sync. kontakterne.

0 0
Logik 27-05-2012 19:32:47

Samme gælder for Windows Phone.

Du kan dog selv vælge hvilken konto de skal gemmes på; Twitter, LinkedIn, Facebook, Google, Live og hvad der ellers er.

Udover kontakter gemmer den også Kalenderen og ens Mails.

0 0

Om brug af cookies