Er du sikker på dine kontakter er gemt?

Stort set alle mobilbrugere har før eller siden oplevet det, at miste sine kontakter, her er en simpel backup metode.

Er du sikker på dine kontakter er gemt?

Er du Android eller iOS bruger? Hvis ja, så lyt med her. For mange af jer har måske oplevet at I troede, jeres kontakter var sikre på sådan en ny-moderne smartphone enhed. Men intet er sikret før du har backup af dine kontakter.

Dette kan gøres på flere måder, og Google (Android) og Apple (iOS) har begge metoder der kan hjælpe dig indbygget. Men hvis du ikke stoler på nogle af dem, eller bare vil have en ekstra sikkerhed, så kan PhoneCopy anbefales, det skriver politikken.dk.

PhoneCopy kan du hente i din app-butik til enten Android eller iOS, det er ganske gratis.

Når din telefon har hentet og installeret applikationen, skal du åbne den og registrere dig ved at oprette en ny konto hos PhoneCopy, det er også gratis.

Når du har registreret dig som bruger af PhoneCopy og trykket opret, kommer du direkte til et skærmbillede hvor der i bunden står ”synchronize” tryk på den og applikationen tager nu backup af dine kontakter.

Husk at applikationen bruger data, og det anbefales at være på et Wi-Fi netværk når ens kontakter synkroniseres.

Efter at telefonen har fundet alle dine kontakter og synkroniseret dem med PhoneCopy’s servere, kan du tjekke om du har modtaget en bekræftelse, på den mail du oprettede dig med. Det er her vigtigt at huske at godkende denne mail, således aktiveres din konto nemlig.

Herefter er det smarte, i hvert fald for iOS brugere er, at de kan gå ind på Phonecopy.com, og se de gemte kontakter, samt redigere i dem, hvilket ikke kan lade sig gøre med iCloud eller iTunes backup services.

PhoneCopy
PhoneCopy på iPhone