Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Er iPhone bare et godt brand?

Er iPhone bare et godt brand?

Ny undersøgelse fra analysefirmaet Strand Consult forsøger at afkræfte myterne omkring successen iPhone.

Analysefirmaet Strand Consult har lavet en 105-siders rapport, som skal afkræfte alle iPhone-myter. Rapporten er lavet udfra tal fra store analysebureauer, og oplysninger fra 160 forskellige operatører.

Der er ingen tvivl om, at iPhone får meget medieomtale og derfor tror mange måske, der sælges flere iPhones end der gør.

Men på trods af dette har Apple kun en markedsandel på 1,9 procent - og kun 0,5 procent af alle mobilejere har en iPhone.

Strand Consult roser dog App Store, men understreger at Apple ikke var de første med en online butik, der tilbyder mobil-programmer, da handango.com blev lanceret for otte år siden.

Passer denne rapport - er Apple og iPhone så bare blæst op til noget de ikke er?

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

KristianN 14-09-2009 11:51:12

Strand Consult har aldrig nogensinde fremkommet med noget resultat som var brugbart. 30 millioner solgte Iphones verden over er åbenbart ikke noget som "telefonverdenes svar på Bagger" kan forstå. John Stand har rakke og rakke Iphone ned lige siden den kom på markedet - men forbrugerne elsker den. Er det ham der ved noget om telefoner eller er de de 30 millioner ejere??? Og Dudikoff - du har helt ret - at efterlade sådan et overordnet spørgsmål i en artikel er altså ikke lige just Cavling journalistik...

0 0
dudikoff 11-09-2009 09:33:56

At sammenligne handango.com med Apple App Store eller nogen anden form for moderne mobilplatforms appstore er da lidt til grin. Handango var bestemt ikke særlig brugervenlig og var (i hvert fald da jeg brugte det for nogle år siden) bare en oversigt over java-apps til mobiltelefoner.

Det er lidt jo ligesom at sige at iPhone ikke var den første smartphone... Ja, og pointen er?

Ingen tvivl om at Apple er dygtige til at hype deres produkter og de får helt sikkert uforholdsmæssigt meget omtale, men igen: hvad er pointen? At iPhone er dårligere end folk tror fordi den får for meget omtale?

0 0

Om brug af cookies