Er metalmobilen ved at dø? [AFSTEMNING]

Når en telefon skal være high-end, er den ikke længere svøbt i metal. Er det noget du savner?

Er metalmobilen ved at dø? [AFSTEMNING]

’Metal-unibody’ – denne tekniske betegnelse har siden de første smartphones blev til været ensbetydende med luksus og high-end smartphones. Det kølige touch, som en mobil skåret ud af et stykke aluminium afgiver, opleves som noget særligt.

Men det ser ud til, at den længe så sofistiskerede topmobil i metal er en uddøende race, med toptelefoner fra både Apple, Samsung og Huawei som hovedsageligt består af store glaspartier for og bag.

Glas har sine fordele, det lader stråling passere, som muliggør at antennestriber helt kan fjernes og gør det lettere at implementere trådløs opladning. Det er til gengæld mere sart end metal.

Hvordan har du det med den udvikling? Savner du smartphones med metalkonstruktion eller foretrækker du generelt glastelefoners blanke look? Eller så då helst, at plasttelefoner gjorde et comeback i high-end segmentet?

Giv din mening til kende herunder og knyt gerne en kommentar nedenunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Det sidste nye i sagen

Selvfølgelig fulgte vi op. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 27/10/2017 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med historien; Pas på i Tyskland: skærpet straf for mobilbrug i bilen – Du finder artiklen her. Du kan læse absolut seneste nyt her.