Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Er Moto Z Play på vej?

Er Moto Z Play på vej?

Vi er kun lige blevet præsenteret for Motorolas to nyeste telefoner, men nu tyder det på at én mere er på vej.

Moto Z Play kan kan blive den næste mobil fra Motorola
Moto Z Play kan kan blive den næste mobil fra Motorola

For godt en måneds tid siden præsenterede Motorola deres to nyeste telefoner, Moto Z og Moto Z Force. På den måde gik de væk fra den ellers velkendte Moto X, der ellers har lagt navn til deres flagskibs-serie de seneste år.

Men det lader ikke til, at vi har set det sidste fra Motorola i år. I hvert fald ikke, hvis man skal tro de senest lækkede nyheder.

Ud fra oplysninger fra den indiske importcentral Zauba, der tit får testmodeller tilsendt og før har givet informationer om andre modeller, skulle også en Moto Z Play være på vej. Det skriver PhoneRader via nyhedsmediet Antutu.

Endvidere menes det, at en officiel lancering af Play-modellen vil finde sted snarligt. Muligvis, når Moto Z og Moto Z Force bliver udgivet på det amerikanske marked.

Læs også: Lenovo lancerer Moto Z og Moto Z Force med smarte moduler

Navnet Play er ikke helt ukendt i Motorola sammenhæng, og også sidste år så vi en Moto X Play version. I denne ombæring er der tale om en telefon, der designmæssigt kommer til at ligne de to andre, men som kommer med nogle lidt andre specifikationer.

Som det ser ud nu, får Moto Z Play en 5,5 tommer skærm ligesom de to andre modeller, hvilket ville give mening, så man også på denne model kan benytte sig af de såkaldte Moto Mods.

Som tidligere Play-udgaver spås også dette års version at få et noget større batteri end den almindelige model, som kun lyder på sølle 2.600 mAh.

Derudover er rygtes det at Play vil få en Snapdragon 625 processor, 16mp kamera og muligvis også en MicroSD indgang. Dertil hører 32gb lagerplads, samt 3gb RAM, mens det også rygtes en mindre udgave med 16gb hukommelse og 2gb RAM.

Telefonen ventes at blive en smule billigere end den ordinære Moto Z, ligesom tilfældet har været tidligere med Play-udgaverne.

Læs også: Nye billeder: Moto Z får et stort udvalg af bagsider


Moto Z Play: Specifikationer (rygtebasis)

Skærm: 5,5” AMOLED Full HD-opløsning (1.920 x 1.080)
Processor: Qualcomm Snapdragon 625
Grafikchip: Adreno 506
RAM: 3 GB eller 4 GB
Lagerplads: 16 eller 32 GB (kan udvides med microSD-kort)
Kamera: 16 megapixel 
Frontkamera: 5 megapixel
Batteri: 3.500 mAh
Software: Android 6.0.1 Marshmallow
Pris: Endnu ukendt
Andet: Mulighed for at tilføje moduler og nye covers bagpå

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies