Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Er super-mobilen HTC Butterfly på vej til Europa?

Er super-mobilen HTC Butterfly på vej til Europa?

Vi kender den som HTC Droid DNA og J Butterfly, men nu er super-mobilen fra HTC måske vej til Europa.

HTC Droid DNA - som kun fås i USA og østen, indtil videre.
HTC Droid DNA - som kun fås i USA og østen, indtil videre.

Tidligere på året kunne Østen glæde sig over en ny smartphone fra HTC med en lang række high-end specifikationer. Kort efter fulgte nyheden om at super-mobilen, ville komme til det amerikanske marked, alt imens europæerne måtte føle sig efterladt.

- Denne HTC Mobil går vi glip af i Danmark

Det kan dog meget vel ændre sig nu, da mobilen kendt som HTC Droid DNA og HTC J Butterfly, meget vel kan være på vej til det europæiske marked.

I hvertfald har HTC nu offentliggjort et tredje navn for mobilen, HTC Butterfly, samtidig er mobilen kommet ind på den globale HTC hjemmeside.

Specifikationerne ser uændret ud og byder derfor stadig på en fem tommer skærm med fuld-HD opløsning og 440 PPI (Pixel-tæthed).

HTC Butterfly - her er specifikationerne

Tidligere meldinger fra HTC Nordic har ellers lydt på at mobilen ikke har været til hverken det danske eller europæiske marked, men det kommer måske til at ændre sig? Vi venter i spænding.

HTC: Danmark får ikke HTC J Butterfly 

HTC Butterfly.
HTC Butterfly.
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rene 09-12-2012 16:13:38

Det virker som om HTC er lidt i panik, de sælger ikke nok så de pumper telefoner på market i den fart der har fået Sebastian Vettel til at snakke om de kunne lave en træningslejr for ham.
De udvandre deres brand og opdatere ikke alle de telefoner ordenlig hvilken jo også næsten ville være umuligt.
Hvis HCT forsætter med det kan det gå helt galt for dem.. Men de har jo stadig overskud så der er tid til at vende skuden.

0 0
Om brug af cookies