Erhverv: Glem iPhone

Forretningsfolk skal i første omgang glemme iPhone. Efter Office 2.0 konferencen er konklusionen, at iPhone ikke har det der skal til.

Erhverv: Glem iPhone

På Office 2.0 konferencen var mange øjne rettet mod Apples iPhone.

Der var stillet en iPhone-venlig hjemmeside op, og mange virksomheder så på de business-features iPhonen har. Men de mange forretningsfolk, der troede de kunne være med på iPhone-bølgen måtte desværre tage hjem igen uden Apples produkt, skriver cnet.com. Årsagen er, at iPhone mangler business-features.

Men er iPhonen en business-mobil? Nej, eksempelvis er EDGE-netværket for langsomt, og der mangler andre features, for at den bliver en telefon for forretningsfolk.

Hvis der er danske forretningsfolk, som gerne vil være med på iPhone-bølgen, når den rammer Danmark, kan vi håbe på, at Apple har udviklet softwaren, så den også henvender sig til denne kundegruppe.

Historiens videre forløb

Vi prøvede, men vi kunne ikke lade sagen ligge. mobilsiden fortsatte fortællingen. 11/9/2007 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med en ny vinkel på temaet Én million solgte iPhones – Den næste artikel om emnet finder du her. Læs også seneste nyt om emnet her.