Erhvervsfolk foretrækker Microsoft Surface frem for Apples iPad

En undersøgelse blandt erhvervsfolk viser at de fleste vil vælge Microsofts Surface som deres næste tablet på jobbet.

Erhvervsfolk foretrækker Microsoft Surface frem for Apples iPad

I en årlig undersøgelse foretaget af Forrester Research, blandt 10.000 erhvervsfolk fra hele verden, foretrækker 32 procent en Windows-tablet, frem for en tablet fra Apple eller Android.

Det er meget bemærkelsesværdigt, eftersom kun to procent på nuværende tidspunkt benytter en Windows tablet i deres arbejde.

Til sammenligning bruger eller tester 85 procent af virksomhederne på Fortune 500 iPad som arbejdsredskab.

I undersøgelsen fra Forrester Research siger 26 procent af de adspurgte, at de ville vælge en iPad som deres foretrukne tablet, skriver CNET.

Apple har for nylig forsøgt at gøre deres iPad mere attraktiv for erhvervslivet, ved at lancere en iPad med 128 GB hukommelse.

At valget alligevel, ifølge undersøgelsen, falder på Microsofts tablet, kan skyldes at brugerne er afhængige af deres Office-løsning fra Microsoft.

Læs også:
Apple presser Microsoft i virksomhederne

Det sidste nye i fortællingen

Der blev releativt hurtigt pustet nyt liv til historien. mobilsiden kunne ikke slippe historien. Efterfølgende d. 2/2/2013 publicerede vi nyheden; Apple iPad 128GB skal kapre erhvervskunder fra Microsoft – Du finder den her. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..