Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ericsson-chef: Norden skal være førende på mobilområdet

Ericsson-chef: Norden skal være førende på mobilområdet

Ericssons topchef Hans Vestberg, har en vision om, at Norden skal tilbage i førersædet, hvad angår mobilteknologi.

Der var en gang, hvor de fleste mobilejere havde enten en Nokia eller Ericsson telefon. Den gang var Norden et af de førende lande, hvad angår mobil teknologi.

De senere år er det gået nedad bakke for Norden, og meget af udviklingen foregår nu i Asien og USA.

Men vi skal have vendt skuden, og taget lederskabet tilbage, mener Ericssons topchef Hans Vestberg.

I takt med at mobilteknologien smelter sammen med internettet (the networked society), opstår der nye muligheder, som vi skal udnytte. Og i den forbindelse bliver mobilen knudepunktet mener Vestberg.

Hans Vestbergs vision bygger på det forhold, at båndbredde og internettilgængelighed ikke er noget man interessere sig for, fordi det er allevegne i rå mængder, skriver Business.dk.

Vi ser, at mobilerne bliver knudepunkt i vores liv og dem, vi kommer til at styre andre ting med. I gamle dage brugte man 90 procent af tiden på at ringe, ti procent til SMS. Nu bruger man 95 procent af tiden med en smartphone til noget helt andet” siger Hans Vestberg.

Vestberg mener, at vi står overfor nye revolutioner: ”Vi ved bare ikke hvilket, for tingene er først ved at blive mulige i disse år.”

Kilde: Business.dk

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Henrik 27-02-2013 14:38:40

Hvis det skal ske, skal Norden være mere konkurrence-dygtig. Her er det, især, skat der er den store synder. Den skal ned så.

0 0
Robert 27-02-2013 14:31:21

Forlod vi nogensinde førersædet? Vi har trods alt Lumigon, og de er jo ved at sende T2 på markedet i Tyskland i disse dage, så der er intet at frygte.

0 0

Om brug af cookies