Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ericsson skal drive TDC's mobilnet

Ericsson skal drive TDC's mobilnet

Inden 2010 har 99 procent adgang til mobilt bredbånd. Det er det synlige resultat af, at driften og udbygningen af TDC's mobilnet udliciteres til Ericsson.

<strong>Debat om emnet,<br /></strong>...<a href=klik her..." />
Debat om emnet,
...klik her...

Fra 1. marts 2008 overdrager TDC drift, vedligeholdelse og udbygning af mobilnettet til Ericsson, som har over 100 tilsvarende aftaler på verdensplan.

Med aftalen bliver der sat turbo på netudbygningen, og TDC forventer inden for to år, at kunne tilbyde mobilt bredbånd til 99 procent af danskerne.

Partnerskabet mellem Ericsson Danmarks største teleselskab betyder, at TDC fremover kan fokusere mere på, at give kunderne den bedste kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed, lyder det i en pressemeddelelse.

Samarbejdet er skruet sådan sammen, at TDC stadig ejer nettet, og varetager strategien, mens Ericsson står for de driftsmæssige opgaver.

 - "Aftalen med Ericsson er i nøje overensstemmelse med TDC's nye strategi om gennem forenkling og effektivisering, at skabe et solidt fundament i IT og netværk, som er med til at sikre vores konkurrenceevne til gavn for kunderne," siger TDC's adm. direktør og koncernchef, Jens Alder.

Ericsson vil blandt andet udskifte gammel Nokia-udstyr på over 1000 centraler, med helt nyt udstyr.

Omkring 220 medarbejdere flytter fra TDC til Ericsson.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies