Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Et væld af nye HTC modeller i vente

Et væld af nye HTC modeller i vente

Under en uge til HTCs produktlancering, se nogle af de verserende rygter om de nye modeller her.

HTCs produktlancering den 6 maj, kører under parolen "something beautiful is coming". Vel er titlen er ambitiøs, men hvis vi kan stole på rygterne, der florerer, så er der rent faktisk noget smukt på vej. Her følger nogle af de produkter, der forventes lanceret om lige knap en uge.

HTC Touch Diamond er en ny high-end model med en 2,8 tommer skærm i VGA opløsning. Desuden indeholder den en 528 MHz CPU, GPS, 128 MB RAM og så bygger den på Windows Mobile 6.1 platformen. Hukommelsen er på ikke mindre end 4 GB og hvis det ikke er nok, kan man udvide med et microSD kort.

Enheden har endvidere indbygget bluetooth, og understøtter 3G og WiFi. Så den lader bestemt til, at være en værdig afløser for HTC Touch


HTC Raphael skal sandsynligvis sælges under navnet HTC Touch Pro og er en efterfølger til TyTN II. Specifikationerne skulle angiveligt være nogenlunde de samme, som Diamond modellen. Den 4 GB store interne hukommelse mangler, men til gengæld er den udstyret med et QWERTY keyboard, som kan skubbes ud.


HTC Titanium skal angiveligt sælges under navnet HTC Touch Dual Pro, specifikationerne skulle være nogenlunde de samme, som beskrevet ved de to foregående modeller, men i stedet for et fuldt keyboard, er der et tastatur med 12- eller 20 taster.


HTC Touch Find vil også have en 2,8 tommer skærm, dog kun med QVGA opløsning. Ellers minder specifikationerne en del om Diamonds, indbygget WiFi, 3 megapixel kamera, GPS og understøttelse af 3G.


Til sidst forventes det også at de præsenterer HTC Dream, dette skulle være den første enhed med det nye Andoid styresystem. Mobilsiden.dk fik en lille forsmag på det nye styresystem på Mobile World Congress i Barcelona tidligere på året (se her)

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies