eTilbudsavis gør klar til at krydse grænsen

Den succesfulde virksomhed, der startede i Aalborg, har på kun 3 år digitaliseret danskernes tilbudsjagt. Nu er de klar på nye udfordringer.

eTilbudsavis gør klar til at krydse grænsen

På trods af at størstedelen af danskere modtager reklamer i postkassen, så bruges internettet i stigende grad, når tilbudsjagten skal sættes ind. Der findes forskellige løsninger, og her har særligt én vundet danskernes hjerte. 

Så fed er den nye opdatering fra eTilbudsavis 

Det er nemlig eTilbudsavis-app’en der, med over 800.000 downloads, er en Applikation, der kan spare dig for 60 kg affald om året.

App’en giver brugerne mulighed for at læse tilbudsaviser, søge på særlige emner og samle det hele i indkøbslister, der kan deles med venner og familie. Christian Birch, der er medstifter af virksomheden, har for nyligt fortalt om fremtige planer i et interview til P4.

Unge iværksættere fra Nordjylland 

Det hele startede for 3 år siden med, at aalborggenserne Christian Birch (25 år) og Morten Bo (24 år), der begge er grundlæggerne bag eTilbudsavis, ønskede at opfinde en smart måde af se tilbudsaviser på. 

De startede derfor virksomheden, som idag lønner 16 medarbejdere på kontoret beliggende i Fields, København.

“Det er gået stærkt, som sagt så startede vi på vores værelse hjemme hos forældrene. Her begyndte vi at kode, og har egentligt selv programmeret hele konceptet til at starte med. Derefter er det gået rigtig stærkt, og vi har fået flere mand ind, som kan hjælpe med fortsat at bringe det videre” fortæller Christian Birch til P4. 

Skærer fedtet væk
Som forbruger kan man undre sig over hvordan forretningen hænger sammen for eTilbudsavis, der er en yderst funktionel, gratis app uden annoncer. 

Christian Birch fortæller i interviewet, at eTilbudsavis-konceptet erstatter den distribution-udgift som dagligvarekæderne bruger på at få bragt fysiske reklamer ud. Det betyder også at annoncørerne effektivt kan holde øje med hvor mange der rent faktisk ser deres reklamer og betale eTilbudsavis pr. antal klik. 

Danmark er et lille land 
eTilbudsavis er veletableret hos danskerne og forventer desuden at de runder 1.000.000 downloads en gang i løbet af året. Derfor er det også på tide at udvide forretningen til nabolandene. 

“Nu skal vi ud, ud over grænsen, til Norge, Sverige. Tyskland kigger vi også på” afslutter Christians Birch. 

Har du endnu ikke afprøvet eTilbudsavis app’en så findes den både til iOS, Android og Windows Phone. Mobilsiden.dk har desuden tidligere lavet en guide til hvordan du deler indkøbslisterne fra app’en

Kilde: P4