Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Europæisk lancering af HTC First stoppet

Europæisk lancering af HTC First stoppet

Negative reaktioner på det amerikanske marked har fået Facebook til at stoppe den europæiske lancering.

Der har været en række negative reaktioner i Facebooks store forsøg på, at skabe en social oplevelse på Android-telefoner med Facebook Home. Satsningen kom fra starten af kun til udvalgte enheder, samt pre-installeret på HTC First.

Og nu ser det ud til, at Facebook også selv har opdaget det ikke er ”all that”, lanceringen af HTC First er nemlig aflyst i Storbritannien. Og de forhåndsbestillinger der er på telefonen bliver nu annulleret. Det skriver Engadget.com.

Engadget fortæller ligeledes, at det er Facebook selv der har besluttet at stoppe lanceringen – og altså ikke hverken HTC eller teleselskaberne. Teleselskabet EE mener, at vide, Facebook vil lave en række forbedringer i Home inden HTC First lanceres i flere lande.

 - "Facebook har besluttet at fokusere på at tilføje nye muligheder for personalisering i Facebook Home over de kommende måneder. Mens de arbejder på at skabe en bedre Facebook Home oplevelse, har de anbefalet at vente med at lancere HTC First i Storbritannien," hedder det i en udtalelse fra EE.

Facebook har bekræftet overfor The Verge, at de har valgt at udskyde den europæiske lancering. Det skriver Comon.dk.

HTC First er umiddelbart kun solgt i 15.000 eksemplarer hos teleselskabet AT&T, som derfor har sendt resten af lagerbeholdningen tilbage til HTC.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies