Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Evernote iOS-opdatering bringer flat design, du selv kan tilpasse

Evernote iOS-opdatering bringer flat design, du selv kan tilpasse

iOS-enhederne har fået opdateret den populære notes-app med nyt design og med mulighed for at sætte et personlig præg.

App'en “Evernote” kan hjælpe med at holde dine noter synkroniseret i skyen på tværs af alle dine enheder. Der er tale om en yderst brugervenlig app, der desuden er tilgængelig på alle de populære platforme. Det er også derfor vi tidligere på Mobilsiden.dk har kunne fortælle, at Evernote er installeret 80 millioner gange.

Nu har Evernote-app’en til iOS-enhederne netop fået en 7.3.0 opdatering, der bringer en nydesignet startskærm med nye tilpasningsmuligheder til den populære notes-app. Det skriver Engadget.Som det fremgår i videoen herover, så kan du nu vælge imellem tre nye farvetemaer: Lys, Mørk og Klassisk, der unægtelig giver den konservative app lidt personligt præg. Opdateringen følger det flade design, der i forvejen præger Apple-enhederne efter iOS 7. 

Opdateringen vil automatisk installere sig på din iOS enhed, hvis du har “Opdateringer” aktiveret under: Indstillinger, iTunes & App Store, Opdateringer. Bruger du ikke denne funktion, kan du naturligvis også selv hente opdateringen igennem App Store.

Link: Engadget

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies