Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   evleaks afslører billeder af både Samsung Galaxy S9 og S9+

evleaks afslører billeder af både Samsung Galaxy S9 og S9+

Twitter-tipsteren evleaks deler nye billeder - denne gang af både Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ med et dualkamera. Han afslører også, hvilke farver de kommer i.

Samsung Galaxy S9 og S9+ i farven Lilac Purple.
Samsung Galaxy S9 og S9+ i farven Lilac Purple.
Foto: Twitter.com (@evleaks)

Lanceringen af Samsungs to topmodeller, Galaxy S9 og S9+, nærmer sig så småt. Inden da er Twitter-tipsteren evleaks dog ude med et nyt sæt billeder, som viser de to flagskibe frem før tid.

Læs også: evleaks: Her er Samsung Galaxy S9 og S9+

I et tweet har han delt pressefotos af både Galaxy S9 og den større Galaxy S9+, som ses med det nye dualkamera.

Designmæssigt stemmer de fuldstændig overens med det, der blev vist på det første billede fra tipsteren.


Grundlæggende får begge telefoner et design, der er meget lig det fra Galaxy S8 og S8+. Størrelsesmæssigt vil der ikke være nogen forskel. Galaxy S9 får en skærm på 5,8”, mens skærmen i Galaxy S9+ vil måle 6,2”. Det er med andre ord fuldstændig det samme som i sidste års topmodeller.

Batterierne ventes heller ikke at blive større i nogen af dem, men priserne ventes til gengæld at stige med op til 500 kroner. De mest interessante nyheder kommer til at ske i teknikbladet – særligt kameraet. Samsung ser ud til at udstyre begge telefoner med en ny 12 megapixel ’Super Dual Pixel’-sensor med en justerbar blænde, der kan skifte mellem f/1.5 og f/2.4. Dertil får den super slow-mo-videooptagelse.

Særligt Galaxy S9+ får store kameraændringer. Den får samme primære sensor som Galaxy S9, og dertil får den et andet sekundært kamera på 12 megapixel – formentlig med 2x optisk ligesom i Galaxy Note 8.

Designmæssigt vil den eneste umiddelbare forskel være, at kamerahuset er placeret på højkant frem for vandret. Det betyder, at fingeraftrykslæseren får plads under kameraet/kameraerne, hvilket gør den noget nemmere at nå.

Kommer i to helt nye farver

På de viste billeder ses Galaxy S9 og S9+ i den nye farve Lilac Purple, der, som navnet indikerer, er en syrenfarvet lilla – lidt i stil med farven Rose Pink, som Galaxy S8 og S8+ kan fås i. Lilac Purple er ikke den eneste farve, som Galaxy S9 og S9+ kommer i.

I et andet tweet oplyser Evan Blass, at de to topmodeller også kommer i farverne Midnight Black, Titanium Gray og Coral Blue. Midnight Black og Coral Blue er hentet direkte fra Galaxy S8/S8+ og Galaxy Note 8, mens Titanium Gray er en anden ny farve.


Samsung afslører Galaxy S9 og S9+ søndag den 25. februar ved en Unpacked-event forud Mobile World Congress 2018 i Barcelona.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies