Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Exclusive: Her er Paris Hilton's mobil

Exclusive: Her er Paris Hilton's mobil

Helt eksklusivt kan Mobilsiden.dk nu afsløre, hvilke mobiltelefoner Paris Hilton har.

<strong>Ekstern link:</strong><br /><a title=Besøg MSN Starlounge som har meget mere om Paris Hiltons besøg i Danmark. Klik her..." />

Efter flere dages research kan Mobilsiden.dk nu, som det eneste medie afsløre, at Paris Hilton har både en iPhone og en Blackberry. Det bekræfter pålidelige kilder tæt på kendisikonet, der for Mobilsiden.dk, direkte har spurgt Paris hvilken mobiltelefon hun har.

- "På redaktionen er vi ikke overraskede over, at en kendt amerikaner netop har valgt disse produkter - det er helt oplagt. Derimod undrer det os, det har været så vanskeligt, at finde ud af hvilken mobil Paris Hilton har. Vi har virkelig trukket på alle gode kræfter i hele vores 'netværk', for at finde frem til det", siger John G. Pedersen fra Mobilsiden.dk

Paris Hilton gæster Danmark i denne uge i forbindelse med lanceringen af hendes taskekollektion, Confidence, der produceres af det danske firma PH Europe. Produkterne sælges i mere end 80 lande.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Daniel Jørgensen 08-08-2008 00:15:58

Hehe okay ! Det skal der jo også være plads til .. Aligevel vildt at det er den mest læste, såd er kan man jo bare se! ;)

0 0
Daniel Jørgensen 07-08-2008 20:11:04

Har i ikke noget at skrive om ? :P

0 0
Mobilsiden.dk 07-08-2008 20:22:13

Hej Daniel. Orrrk jo! Men vi synes at Paris-bølgen skulle udnyttes. Jeg skulle hilse og sige, at det har MEGET svært at finde ud af... I øvrigt er denne artikel, dagens mest læste :-)

0 0

Om brug af cookies