Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   “Eyes-On” brillerne giver røntgensyn

“Eyes-On” brillerne giver røntgensyn

Virksomheden Evena har på CES-messen fremvist deres briller, der i fremtiden kan sikre færre fejlstik, når blodprøven skal tages.

Det er ikke alle mennesker, der er lige tilpas med at få taget blodprøve hos lægen. Det kan hænge sammen med, at der hos nogle skal stikkes mere end én gang, for at ramme rigtigt. 

I håb om at gøre den proces langt mere effektiv og behagelig for patienten, har virksomheden Evena præsenteret deres nye “Eyes-On”-briller på CES i Las Vegas. Det skriver TheVerge.Som det tydeligt fremgår i klippet, så giver brillerne mulighed for, at beskueren kan se vene-strukturen under huden, og dermed sikre at han/hun er på rette vej med nålen. 

Sådan virker det
Brillerne pulserer med 4 forskellige lys, der så samles for at beskueren kan se strukturen under huden. Brillerne er desuden designet til at kunne fungere trådløst, selvom modellen i videoen er forbundet med kabel.

Billedet kan transmiteres over på en tablet eller anden skærm, men det vises desuden også direkte i brillen. På den måde vil en sygeplejerske kunne overlægge billedet fra brillen på den faktiske arm, og på den måde være i stand til at bruge det til stik og lignende. 

Der er på ingen måde tale om et produkt til hvermandseje, da brillen forventes at blive solgt til en pris på $10.000. “Eyes-On” forventes klar til masseproduktion i april. 

Kilde: TheVerge

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies