Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Få alle de klassiske Anders And-blade på din iPad

Få alle de klassiske Anders And-blade på din iPad

Den nye iPad-applikation, Anders And+, lader dig få adgang til Anders And-blade og film på farten - både online og offline.

Det er nok de færreste danskere, som ikke på et eller andet tidspunkt har stiftet bekendtskab med Anders And-blade. Lige siden 1949 har danskerne haft adgang til Anders And & Co.

Egmont Kids Media har netop lanceret en ny iPad-applikation, som for Anders And-fans vil være lidt som at finde skatten. Gamle blade er nemlig blevet digitaliseret, hvilket gør alle kan få adgang via et abonnement til applikationen.

For 39 kroner om måneden, hvilket er mindre end 2 Anders And-blade koster i bladkiosken, er der ubegrænset adgang til indholdet i app’en. De første 14 dage er gratis og derefter er du bundet én måned ad gangen.

Foruden adgang til Anders And-blade får du også muligheden for, at ”lege” med nogen interaktive funktioner med din favoritfigur fra Andeby, hvor historier med denne person så kommer frem.

Applikationen giver også mulighed for, at vælge ni historier til læsning, når du er offline. Disse kan selvfølgelig ændres så tit, du ønsker det.

Er dette ikke nok Anders And for dig, så kan du købe en række klassiske tegnefilm, disse købes i pakker til 39 kroner pr. pakke - første tegnefilm er gratis.

Du kan downloade applikationen Anders And+ gratis til din iPad i Apples App Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Søren Resbo 05-11-2013 13:31:34

At udvikle til android. nu.

0 0
05-11-2013 16:30:44

De er danskere, så er det for svært.....

0 0

Om brug af cookies