Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Få Android L allerede i dag

Få Android L allerede i dag

Tør du vove pelsen, så kan du allerede i dag prøve Android L på din Nexus enhed

Android L er netop blevet lanceret på Google I/O, og der er så mange lækkerier, at mobilsidens chefredaktør, Niels, skulle begrænse sig, ved at lave en top 5.

Læs også: Her er de 5 vigtigste nyheder i Googles nye Android

Vil du opleve nyhederne på egen hånd, så kan du netop nu hente Android L, hvis du har en Nexus 5 eller Nexus 7 (2013, WiFi). Men vi må advare om, at det kun er for folk med hår på brystet og dem, som ikke græder, når man mister al sin data, fordi man ikke har taget backup.

Android L er stadig i udviklingsstadiet, så der vil helt sikkert være en masse fejl, og det er ikke nødvendigvis en behagelig oplevelse at installere Android L, før Google mener at opdateringen er klar.

Derudover må vi også advare om, at garantien ryger, hvis du opdaterer. Så hvis det går galt, er der ingen kære mor.

Vil du alligevel vove pelsen, så skal du følge instruktionerne på denne side. Mens du læser instruktionerne, kan du hente selve image-filen, som du skal bruge til installationen, fra dette link.

Mobilsiden og undertegnede fraskriver sig ethvert ansvar. Opdateringen er stadig i udviklingsstadiet, og selvom det forhåbentlig ikke sker, så kan opdateringen eller selve opdateringsprocessen resultere i en død eller halvdefekt Nexus enhed.Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Keld Daugaard 16-07-2014 00:08:10

@Brian, synes sq det er noget besværlig måde det der Root kit..
Det er da nemmere at køre oem unlock og derefter gå ind i mappen med L preview rommen og kør Flash-all.bat.
Mre skal der ikke til.

1 0
Brian Mortensen 21-07-2014 13:42:39

NRT er måske en anelse overvældende, når man installere det første gang. Men, NRT er en 'samlet pakke' og det er stadig min overbevisning at NRT er et bedre valg i længden for de mere urutinerede 'flashere', fordi man får et samlet overblik over de muligheder man har, herunder backup og gendannelse samt fix af enheder med bootloop / Soft-bricked.

0 0
Brian Mortensen 15-07-2014 14:46:32

I stedet for den officielle opgraderingsguide, vil jeg anbefale at man benytter 'Nexus Root Toolkit', der kan hentes herfra: http://www.wugfresh.com/ .. Guide til NRT og flashing af 'L': http://goo.gl/qLz1y4

Jeg sprang selv på 'L-vognen' et par dage efter release og der er faktisk ikke meget at klage over. Generelt er 'L' et velpoleret release, med kun småfejl. Jeg har f.eks. oplevet lidt lag i UI'en fra tid til anden, og problemer med afsendelse og modtagelse af MMS via 'Hangouts', men jeg har endnu ikke været nød til at genstarte telefonen eller oplevet funktioner i 'L' der har lukket umotiveret ned. Hvad angår MMS, så benytter jeg 'Chomp SMS' (http://goo.gl/r3KKq6) som et midlertidigt workaround...

Der er naturligvis en række tredjeparts apps, der ikke virker, eller kun virker halvt, med 'L'. Bl.a. kan nævnes at Netflix crasher, hvis man forsøger at caste til Chromecast. Der er dog ingen problemer med at benytte Netflix direkte på telefonen. En app som 'pro.medicin.dk' (http://goo.gl/Q5KFId) virker slet ikke (Kan ikke opdatere databasen og gemme lokalt). 'AirDroid' virker... nogle gange. Det er ikke altid at fjernforbindelsen til telefonen opretholdes og man bliver nød til at logge på igen, når man bruger web.airdroid.com.. Og det burde være overflødigt at nævne, at root apps generelt ikke virker. Bortset fra 'SuperSU' og 'Root Explorer' har jeg ikke haft held med root apps.

Det sagt, så virker flertallet af apps uden nævneværdige problemer og de fleste almindelige brugere ville formentlig slet ikke bemærke at dette er et beta/dev release..

2 0
Keld Daugaard 15-07-2014 14:36:00

Ja, I er en anelse bagefter, jeg har haft det på min siden de frigav den. Det køre fint, dog mister den data engang imellem.
Cromecast mirroring hakker ad helvede til i lyden.. På S5, Note 3 og LG G3 køre Cc mirroring uden den fejl.

1 3
Mikkel Guldbjerg Jensen 15-07-2014 14:49:14

Hej Keld og Thomas Jari

Det er lige så meget for at give jer muligheden for at lægge det på jeres egen telefon, hvis I har lyst. Det er ikke kun nyhedsværdien, der spiller ind :)

Venlig hilsen Mikkel - mobilsiden.dk

3 0
Thomas Jari 15-07-2014 13:37:26

Det kan man vel næppe kalde en nyhed her 20 dage efter release :)

1 3
15-07-2014 14:01:15

For nogen er det jo nok;-)

3 0
Om brug af cookies