Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Få applikation til at beregne værdien af din iPhone

Få applikation til at beregne værdien af din iPhone

Står du og tænker du ønsker din iPhone eller iPad skiftet ud med den kommende version, så kan en applikation beregne salgsprisen af den gamle.

Hvis du går og har planer om at sælge din nuværende iPhone eller iPad så der bliver råd til den nye, så kan det være svært at fastsætte en pris.

Men hvorfor ikke gøre det endnu lettere, og lade en applikation beregne salgsprisen for dig? Salgsprisen som kommer frem i sidste trin, er en meget god gennemsnitlig vurdering for en brugt iPhone, og du kan som udgangspunkt prøve at sælge din iPhone til den pris.

Applikationen SellMe registrerer selv din iPhone model, størrelse på hukommelsen, og hvilken iOS version den kører med. Dertil skal man selv markere ja og nej til en række spørgsmål for at applikationen kan udregne en salgspris.

Afslutningsvis kan man annoncere iPhonen direkte på eBay, hvis man har en brugerkonto på denne webside. SellMe understøtter følgende iOS-enheder: iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad, og iPod Touch 3. og 4. generation.

Download applikationen gratis til iPhone og iPad i Apples App Store.
 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies