Få applikation til at beregne værdien af din iPhone

Står du og tænker du ønsker din iPhone eller iPad skiftet ud med den kommende version, så kan en applikation beregne salgsprisen af den gamle.

Få applikation til at beregne værdien af din iPhone

Hvis du går og har planer om at sælge din nuværende iPhone eller iPad så der bliver råd til den nye, så kan det være svært at fastsætte en pris.

Men hvorfor ikke gøre det endnu lettere, og lade en applikation beregne salgsprisen for dig? Salgsprisen som kommer frem i sidste trin, er en meget god gennemsnitlig vurdering for en brugt iPhone, og du kan som udgangspunkt prøve at sælge din iPhone til den pris.

Applikationen SellMe registrerer selv din iPhone model, størrelse på hukommelsen, og hvilken iOS version den kører med. Dertil skal man selv markere ja og nej til en række spørgsmål for at applikationen kan udregne en salgspris.

Afslutningsvis kan man annoncere iPhonen direkte på eBay, hvis man har en brugerkonto på denne webside. SellMe understøtter følgende iOS-enheder: iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad, og iPod Touch 3. og 4. generation.

Download applikationen gratis til iPhone og iPad i Apples App Store.

 

Mere om tematikken

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik et skridt videre. 9/8/2012 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med en artikel med temaet Analytiker udråber ukendt iPhone til en salgssuccesKlik her for den påfølgende artikel.. Læs også seneste nyt om temaet her.