Få din “drømme-mobil”

Hvad indeholder din drømme-mobil? 12 megapixel kamera, FM-radio og 4, 8, 16 eller 32 GB hukommelse? Nu kan du selv vælge specifikationerne på din nye Android-mobil.

Få din “drømme-mobil”

Hvad er vigtigt for dig, at din mobiltelefon kan? Det spørgsmål bliver man ofte stillet, når man skal have en ny mobiltelefon.

Min tanke har længe været, at de forskellige producenter i en ‘perfekt verden’ leverede de ting til en mobil, de er bedst til. Så man fik det bedste fra alle producenter.

Nu gør et nyt firma, synapse-phones.com,  det nemmere for dig, da du kan sammensætte din ‘drømme-mobil’ med de specifikationer DU vil have.

Der er nogen ting telefonen har som standard, men hele meningen bag telefonen er, at man skal kunne sammensætte en telefon med de specifikationer man ønsker, ligesom blandt andre Dell længe har gjort med computere.

Hvad skal din mobil kunne?

Du kan vælge, om det skal være en touch telefon eller om den skal have fysiske knapper på fronten af mobilen.

Det er Synapse-phones.com, som står bag dette nye tiltag, hvor du kan vælge mellem, hvor godt kamera du vil have på mobilen, hvor godt batteri der skal være, om du ønsker indbygget DVB-T tuner og meget andet.

Telefonen har som standard Android 2.2, 1GHz processor, 4″ tommer skærm (480×800), GPS og et fem megapixel kamera, som kan opgraderes. Basiskonfigurationen koster 299 euro (2200 kroner).

Det kan dog hurtigt løbe op, jeg kom op i en pris på mere end 500 euro, da jeg forsøgte at sammensætte min ‘drømme-mobil’.

Så man skal være opmærksom på, at det hurtigt kan blive dyrt, samt at dansk sprog formentlig ikke er understøttet og dansk ordbog skal hentes i Android Marked.

Mobilen kan erhverves midt i første kvartal af 2011, og der åbnes snart for forudbestillinger igen.