Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Få din personlige udvikling boostet med ny applikation

Få din personlige udvikling boostet med ny applikation

Bliv introduceret til hvad coaching handler om og hvordan det kan bruges i din hverdag via ny applikation.

Screenshots fra applikationen
Screenshots fra applikationen "MobilCoach"

Test dig selv, få nyttige peptalks og bliv inspireret til udvikling og få en højere livskvalitet. Alt sammen ved hjælp af den nye applikation ”MobilCoach”.

 - ”Vi har lavet applikationen, så flere kan opdage coaching som værktøj til at udvikle sig og opnå større livskvalitet. Mange mennesker kan meget mere, end de selv tror, og her er coaching et fantastisk redskab til at opnå fuldt udbytte af livet og blive den bedste udgave af sig selv. I coaching arbejder man med de udfordringer, den enkelte har netop nu, og i en løsningsorienteret proces finder man frem til sine egne kompetencer og lærer at bruge dem,” siger iværksætter Christian Markedal.

Christian Markedal har udviklet applikationen MobilCoach, sammen med den kreative it-entreprenør Thomas Christoffersen og Diana Lindegaard fra Lindegaard Coaching.

 - ”App’en er den første af sin slags på markedet, og med den flytter coachingen over på de mobile platforme. MobilCoach er din helt egen personlige coach, som kan tages med i lommen og konsulteres, lige når du har behov for det,” lyder det fra Diana Lindegaard.

Det kan applikationen gøre for dig

Du vælger først hvilket område du ønsker, at teste din aktuelle livsstatus på udfra mulighederne; kærlighed, relationer, karriere, sundhed/helbred, økonomi, fritid, spiritualitet og passion.

Når du har valgt dette får du 20 forskellige spørgsmål, hvor du kan tænke dig grundigt om inden du afgiver dit svar. Efterfølgende giver applikationen dig svar på, hvor du er på vej hen og du kan derefter vælge om du ønsker ”peptalk”, ”coach mig” eller ”tag test igen”.

Med peptalken kan du vælge at modtage daglige, ugentlige eller månedlige motiverede opråd, der modtages som notifikationer.

 - ”Det handler om at blive klar over, hvem man er, og hvor man er. Via test får du taget temperaturen på dit liv og opnår en større bevidsthed om vigtige valg og prioriteringer i livet,” forklarer Diana Lindegaard.

Applikationen MobilCoach giver muligheden for coaching i alle situationer og tidspunkter 24/7, den kan dog ikke erstatte en konsultation hos en rigtig coach, men skal ses som hjælp til selvhjælp.

Du kan downloade applikationen MobilCoach gratis til iPad og iPhone i Apples App Store, den fås også i en betalingsversion uden reklamer til 13 kroner i Apples App Store. Der er også en Android version på vej.

Læs mere om MobilCoach her.


Læs også:
 - Få styr på din eksamens-skræk med ny app
 - Kritik af app mod eksamensangst

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies