Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Få en gratis forsmag på fremtidens gaming på mobilen

Få en gratis forsmag på fremtidens gaming på mobilen

Nyt spil til iOS enhederne giver en ide om, hvordan fremtidens spil til smartphones og tablets kan betjenes håndfrit.

Der er forskellige præferencer, når det kommer til betjeningen af spil på mobile enheder. Nogle ønsker fysiske knapper fra tilbehørskonsoller, og andre vil gerne udnytte touch-skærmens muligheder på godt og ondt. 

Ofte handler det også om hvilket spil der spilles, og det er “Umoove Experience” et glimrende eksempel på. Det er nemlig et spil, hvor du som deltager, skal flyve dig igennem en bane og indsamle flasker, der hænger i luften.

Styres med hovedet 
Det fede ved spillet er ikke indholdet eller game-playet som sådan. Det interessante er, at du styrer spillet ved at bevæge hovedet rundt, hvilket opfanges af det frontvendte kamera på iOS-enheden. 
Selve teknikken er ikke breaking news, men flyvespillet er skabt til denne form for betjening. 

Når du starter app’en vil du blive bedt om at holde enheden stille foran hovedet, for herefter at indstille kameraet til at se, hvor du kigger hen. Det hele er desuden illustreret med små videoer. 

Herefter kan du frit flyve hvorhen du vil. Som nævnt, så er der altså ikke tale om en konkurrent til Infinity Blade, men Mobilsiden.dk anbefaler alligevel, at afprøve "Umoove Experience"-spillet, der gratis kan hentes i Apples App Store her.

Kilde: BGR

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies