Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Få en kendis til at fyre kæresten

Få en kendis til at fyre kæresten

Med en ny mobilservice i England kan man bestille kendte til at fortælle kæresten, at man slå op eller forældrene, at man er homseksuel.

Noget af det hotteste i England i øjeblikket er at få en kendt person til at slå op med kæresten eller lykønske veninden på hendes fødselsdag.
Noget af det hotteste i England i øjeblikket er at få en kendt person til at slå op med kæresten eller lykønske veninden på hendes fødselsdag.

Noget af det hotteste i England i øjeblikket er at få en kendt person til at slå op med kæresten eller lykønske veninden på hendes fødselsdag. For få penge kan du, efter ønske, få en kvindelig eller mandlig kendis til at ende forholdet eller lignende.

Måske er det for meget sagt at kalde de hjælpende kendisser for stjerner. I alt fald er det ikke de hotteste kendte i England, som overbringer nyheder for dig.

På listen optræder blandt andet Dannii Minogue og Vinnie Jones. Men også Boy George står til rådighed, hvis du skal have fortalt de gamle, at du er homoseksuel. Af andre kendisser kan nævnes Mariella Frostrup, Cat Deeley, Stephen Dorff, Tara Palmer Tompkinson, og Ian Wright.

Tjenesten koster mellem 25 og 45 danske kroner, og man kan vælge mellem flere forskellige ting, som de kendte kan overbringe dine kære. På listen over kategorier finder man blandt andet lykønskninger, fødselsdagshilsner, kærlighedserklæringer eller en ”jeg slår op” meddelelse.

Om tjenesten nogensinde kommer til Danmark vides ikke. Men helt ærligt ville det være en smule surrealistisk og give anledning til en smule vrede, hvis Jokeren eller Julie rappede eller sang, at kæresten havde fundet sig en anden. Det ville næsten også være for billigt sluppet.


Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies