Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Få fat i OnePlus 6T før alle andre

Få fat i OnePlus 6T før alle andre

OnePlus afholder deres efterhånden traditionelle pop-up event, hvor du får mulighed for at købe en OnePlus 6T med hjem før alle andre.

Foto: Phonearena.com

Vil du være den første til at få fat i en OnePlus 6T, så kommer den oplagte mulighed her. Fire dage før den officielt kommer i handelen bliver der, ligesom med OnePlus 6, afholdte pop-up events i Århus og København. Her får man mulighed for at prøve OnePlus 6T. Har man lyst kan kan købe den med hjem samme dag.

De to pop-up event bliver afholdt i samarbejde med Telia og Yousee. I Århus vil det være i Telias butik og i København i Yousee's butik:

De to butikker står klar den 2. november fra klokken 10. Udover OnePlus 6T vil det også være en begrænset mængde OnePlus merchandise, bl.a. hovedtelefoner, som man kan være heldig at få med derfra. For endnu en gang at leve op til Never Settle-mantraet, har OnePlus oprustet pop-up-oplevelserne, så de nu er endnu større og byder på flere eksklusive lækkerier.

Carl Pei, der er medstifter af OnePlus, siger:

"Det er altid fantastisk at se så mange passionerede fans til vores pop-up events, og vi arbejder altid hårdt på at gøre OnePlus-oplevelsen så god som muligt, uanset om det gælder telefoner eller events. Jeg ser virkelig frem til at høre, hvad folk synes om OnePlus 6T,"

Først til mølle

Som sagt er det muligt at købe OnePlus 6T og få den med hjem på dagen. Men vær opmærksom på at der er et begrænset antal af dem på lager. Så skal du være sikker på et eksemplar, så skal du nok komme i god tid.

Læs også: OnePlus rykker OnePlus 6T-event til den 29. oktober

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies