Få Fotostream til din Android-mobil

Applikation der giver fotostream lignende features til din Android-telefon.

Få Fotostream til din Android-mobil

Du holder fast i din Android mobil, selvom du godt kan se at Apple – omend de sjældent er helt forrest i feature-pakken – som regel ender med at have den lækreste implementering til sidst. Senest har du måske hørt om Fotostream, der lader Apple-brugere holde de billeder, de skyder synkroniseret imellem alle deres enheder trådløst. Det fungerer overraskende godt.

Men hold fast, kære Android-bruger, for der er håb forude. Den nye  app Syncly lader dig, via Dropbox, opnå en Fotostream-lignende oplevelse, hvor dine billeder bliver lagt i din Dropbox, lige så snart du har taget dem. Applikationen er gratis.

Du installerer app’en, starter den op, laver en konto, som du så kobler på din (ligeledes gratis) Dropbox – og så går du ellers i gang med at tage billeder. Syncly går i gang med at uploade billederne i baggrunden over 3G eller Wifi (du kan selv vælge hvilken du foretrækker) – der findes pt. ingen anden app, der fungerer lige så godt og gør det hele gratis.

Den eneste “aber dabei” er ,at du er tvunget til at lave en Syncly-konto: hvorfor? Det virker fuldstændig ulogisk? Man burde da kunne linke direkte til sin Dropbox-konto, uden at skulle oprette endnu en konto til endnu en tjeneste? Når det så er sagt, er kontoen hurtigt oprettet, og brugervenligheden ved app’en gør, at det absolut er oprettelsen af Syncly-kontoen værd. Hent app’en gratis her.