Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Få frække tips og udfordringer på mobilen

Få frække tips og udfordringer på mobilen

Hvad enten du er single eller i parforhold kan du nu modtage frække tips og udfordringer direkte på din mobiltelefon.

Du kan nu modtage frække tips og udfordringer direkte på din mobiltelefon, hvad enten du er single eller i parforhold. Så mangler du lidt inspiration i hverdagen er her gode råd at hente.

Du skal blot tilmelde dig via SMS, og derefter får du på tilfældige tidspunkter 15 SMS-beskeder i løbet af de efterfølgende 30 dage. Tjenesten koster 30 kroner + almindelig trafiktakst og for det får du altså de 15 tilfældige SMS-beskeder.

Alt du skal gøre er, at sende en SMS, hvis du er i parforhold skal det være med teksten TKZ PARLEG til 1266 – er du derimod single skal du sende teksten TKZ SOLOLEG til 1266.

Du kan læse mere om tjenesten her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

KimDotDK 13-09-2012 10:45:05

Mange tak for en utrolig informativ, spændende og ikke mindst velskrevet artikel Lene. Synes det er dejligt at se I holder standarden så højt.
Hvor andre sider kunne føle sig fristet til at skrive sponsorerede artikler og skjule dem som almindelige artikler i nyhedsfeed´et, holder I rene linjer og kunne aldrig finde på at synke så lavt. Det er bare dejligt at se I ikke prøver at tjene penge og narre folk i det skjulte!

Så af hele mit hjerte, tak Lene og John, for at I bare giver og giver af jeres bundløse viden om telefoner og andre gadgets.

0 0
Søren Resbo 13-09-2012 08:49:38

WHAT. THE. FUCK?

Få Den lorte reklame væk fra mit nyhedsfeed, og det kan kun gå for langsomt!! Føj for helvede!

0 0

Om brug af cookies