Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Få fuld udnyttelse af mobil-kameraet

Få fuld udnyttelse af mobil-kameraet

En ny bog fra National Geographic lærer læseren at udnytte kameraet i mobiltelefonen fuldt ud og afslører hemmelighederne bag gode mobilbilleder.

Bogen kan bestilles via internettet til bare 109 kr. inkl. fragt. Find forhandler og se priser på Bogpriser.dk, <a href=klik her!" />
Bogen kan bestilles via internettet til bare 109 kr. inkl. fragt. Find forhandler og se priser på Bogpriser.dk, klik her!

Næsten alle nye mobiltelefoner indeholder kamera, og siden de første kameratelefoner med 0,3 megapixel kom på markedet, er der sket meget på den front. I dag har de bedste kameratelefoner 5 megapixel og autofokus.

Denne udvikling har været med til, at kameratelefonen nu er det mest anvendte kamera i fotograferingens historie. Ifølge Lyra Research er der nu solgt flere kameratelefoner, end der nogensinde er blevet solgt analoge og digitale kameraer!

Så med det antal lærebøger, der er skrevet om fotografering generelt, er det ingen overraskelse, at der nu kommer en bog om fotografering med kameramobilen.

Bogen fortæller, hvordan det bedste udstyr vælges, og hvordan de bedste billeder ”knipses”. Ligeledes beskriver bogen, hvordan billederne gemmes, printes eller sendes. Netop muligheden for nemt og hurtigt at dele billederne er en af kameratelefonens stærkeste sider.

Bogen indeholder desuden et fotoessay i farver om Williamsburg, Brooklyn, som demonstrerer de nyeste modellers fulde potentiale.

Bogen kan bestilles via internettet til bare 109 kr. inkl. fragt. Find forhandler og se priser på Bogpriser.dk, klik her!

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies