Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Få hjemmeskærmen Nova Launcher Prime for kun 6 kroner [MOBILDEAL]

Få hjemmeskærmen Nova Launcher Prime for kun 6 kroner [MOBILDEAL]

Den super-populære Androd-hjemmeskærm Nova Launcher Prime er lige nu på tilbud i Google Play til kun 6 kroner. 80 % er nemlig skåret af prisen lige nu.

Foto: Mobilsiden.dk

Android skiller sig ud fra de fleste andre styresystemer ved blandt andet at lade dig udskifte hjemmeskærmen til en hvilken som helst anden.

Her er appen Nova Launcher det måske mest populære alternativ i Play-butikken, da den er propfyldt med alverdens smarte muligheder for at tilpasse startskærmen lige efter dine ønsker.

Læs også: Besvar undersøgelser i Google Panel og optjen kredit til apps

Mange af funktionerne kræver dog Prime-versionen af Nova Launcher, som normalt koster 30 kroner. Det kan være meget at betale for blot en hjemmeskærm, men det er der råd for nu. Udvikleren bag den populære app, der er downloadet mellem 10-50 mio. gange, har nemlig sat Nova Launcher Prime på tilbud.

Derfor kan du lige nu spare hele 80 % eller hvad der svarer til 24 kroner på appen, så du kun skal af med et symbolsk beløb på 6 kroner for en app, der vil udgøre en central del af din Android-smartphone eller -tablet.

Det er endnu uvist i hvilken anledning tilbuddet er startet samt hvornår det ophører, så det er blot med at udnytte det så længe det varer.

Læs også: Få styr på regningerne med ny Betalingsservice-app

Savner du lidt inspiration til, hvordan du kan udsmykke din hjemmeskærm, kan du se Mobilsidens læseres hjemmeskærme her, hvor Nova Launcher er stærkt repræsenteret.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies