Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Få HTC Blinkfeed lignende funktion i Opera Browser

Få HTC Blinkfeed lignende funktion i Opera Browser

Den nyeste browser fra Opera er klar til download på Android enheder i Google Play med en funktion der minder om HTC Blinkfeed.

Discover Tab (Oplev) på Opera Browser Beta
Discover Tab (Oplev) på Opera Browser Beta

Opera Software ASA sparer ikke på de positive ord når de forsøger, at ”sælge” deres egen browser til brugerne – verdens bedste applikation til Android, kalder de den.

Opera browser beta er en helt omstruktureret browser, der er bygget på samme motor som ligger i Google Chrome og fremstillet til Android-enheder. Opera har droppet Presto til fordel for det for Webkit. Og den webkit-baserede gengivelsesmaskine giver den en helt ny form for webstedskompatibilitet

Med den nye Opera Browser kan du få brugertilpassede nyheder med en ny funktion, som minder om HTC Blinkfeed, der blev introduceret med HTC One. Funktionen hedder ”Discover tab”. I den danske version hedder funktionen ”Oplev”

 - Overblik: Alt om topmodellen HTC One

Foruden ”Discover tab” byder den nye Opera browser beta også på funktionerne ”Speed dial”, ”tabbed browsing” og ”off-road-mode”.

I nedenstående video kan du se hvad Opera Browser Beta ellers byder på.

Du kan downloade Opera Browser Beta gratis i Google Play Store.
 

Læs også:
 - Intet dansk indhold i HTC Blinkfeed

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

05-03-2013 13:52:47

Har siddet og leget med den her browser og kan varmt anbefale den. Den virker en tand mere smooth end Chrome. Hvad synes i andre?

0 0

Om brug af cookies