Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Få jule-humørikoner fra Tiger til din smartphone

Få jule-humørikoner fra Tiger til din smartphone

Butikskæden Tiger lancerer i dag en serie af danskdesignede emojis til både iOS og Android.

Et billede siger mere end tusind ord, og en humørikon, også kendt som emoji, kan på samme måde pifte dine beskeder op når du chatter på mobilen.

Men hvor de fleste humørikoner er udenlandske, byder butikskæden Tiger i dag på danskdesignede emojis til fri afbenyttelse på iOS- og Android-enheder. Linda Ghabain, Social Media Manager hos Tiger-kæden, forklarer idéen bag humørikonerne:

"Tiger vil gerne bringe mennesker sammen og gøre dem glade. Det er i den ånd, vi har udviklet og designet Tiger emojis, så man kan sende sjove og anderledes emojis til dem, man holder af. De er naturligvis gratis og består blandt andet af nisser, Tigers egen havfrue og en masse andre sjove og skæve figurer. Vi er enormt spændte på, hvilke nye måder folk vil bruge vores emojis på."

Læs også: De nye emojis fra iOS finder snart vej til Android

Nyt tema hver måned

Tigers emoji-pakke er gratis tilgængelig på både AppStore og Google Play, og fungerer sammen med de mest udbredte besked-platforme såsom WhatsApp, iMessage, Messenger og telefonens eget besked.

Pakken består af 127 emojis og 37 stickers og animerede GIF. Tiger Emojis bliver opdateret hver måned med designs der passer til sæsonen – denne måned kredser temaet, ganske forventeligt, omkring jul, nisser og gaver.

Du kan hente Tigers emojis pakke her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies