Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Få kassettebånd på din iPhone

Få kassettebånd på din iPhone

Med Aircassette kan du genopleve nostalgien fra 1980'ernes analoge kassettebånd - bare uden båndsalat.

Ifølge fredagens konkurrence på vores Facebook-side, er der mange af jer, kære læsere, der har et utrolig nostalgisk-romantisk syn på de gamle kassettebånd. Det forstår vi godt.

Men du behøver ikke tage en Walkman i lommen eller en Ghettoblaster på skulderen, for at genopleve de glade 70'ere og 80'ere. Nu kan du - næsten - få den samme oplevelse på din iPhone eller iPod Touch via 12-kroners app'en AirCassette, der henter grafisk inspiration fra autentiske kassettebånd fra 1980'erne. Der er i hvert fald et par stykker, jeg har haft på hylden, imellem.

Du kan naturligvis lave mix-bånd ud fra den musik, du har liggende på enheden, så du kan lave din egen nye samling af kassettebånd. Blot slipper du for båndsalaten. Udviklerne har desværre heller ikke lagt lydeffekter på app'en - det må være et must i version 2.0.

Ud over de forventede analoge glæder, kan du udnytte AirCassette til at dele sange via Facebook eller mail, og streame al din musik rundt i huset via AirPlay. Alt sammen for mindre end prisen for et rigtig kassettebånd.

Vil du gøre illusionen komplet, kan du jo supplere med et iPhone-etui i retrostil, som det, vi forærede væk i fredagens Facebook-konkurrence.

Tjek videoen af AirCassette herunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies