Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Få Live Messenger på din Nokia S60

Få Live Messenger på din Nokia S60

Mangler du Windows Live Messenger (MSN) på din Nokia er hjælpen her. En total-fed dansk version med både chat og Hotmail er tilgængelig på nettet. Populære telefoner i S60 (3rd) er understøttet.

Læs også:<br>
<a href=Windows Live Messenger i Nokia-mobiler (jun 07)
Messenger på mobilen hos Telia (maj 07)
Alle kan få Messenger på mobilen (aug 06) " />

På Mobilsiden.dk skriver vi jævnligt om nye måder at få Live Messenger ind på mobilen. Nu findes endnu en løsning, som meget minder om en officiel version fra Microsoft og Nokia.

Installations-filerne har et par uger været tilgængelige rundt på nettet. Og det falder sammen med, at Nokia i Sverige tester en rigtig MSN-klient til deres mobiler.

Vi har testet Windows Live Messenger-klienten. Resultatet er ovenud positivt - det fungerer fantastisk effektivt. Funktioner som displaybilleder og statustekst er inkluderet og chatbeskeder sendes/modtages virkelig hurtigt.

Live Messenger kan køre fejlfrit i baggrunden. Så snart en chatbesked ankommer, vises et lille msn-ikon på skærmen akkompagneret af den klassiske msn-lyd.

Ud over Live Messenger, oprettes chatkontakterne under kontakter og Hotmail kan synkroniseres med mobilen (postkasse oprettes under beskeder).

Til dato, er denne installation, den bedste og mest stabile vi har set. Desuden er den på dansk.

Live Messenger virker på telefoner som kører systemet S60 (tredje udgave). Det vil sige blandt andet Nokia N95, N93, N73, N80, E65 osv.

Sådan installerer du…

Da programmet ikke er tilgængelig fra hverken en officiel Nokia eller Microsoft site, anbefales du at få den hentet ned i fart, inden ’nogle’ sætter en stopper for download-mulighederne.

1. Hent programmet
Download link 1 - klik her
Download link 2 - klik her
Download link 3 - klik her

2. Udpak filerne
Efter udpakningen har du to filer; dep.sisx og WindowsLive.SIS
Begge overføres til telefonen, f.eks. via Bluetooth

3. Installationen
Du skal installere dep.sisx først. Dernæst WindowsLive.SIS. Installationen sker ved at du "klikker" på programfilen. Har du overført med Bluetooth, ligger filerne i indbakken.

4. Tillykke
Under ”programmer” har du nu ”Messenger”. Chatkontakter er opretter i en fane under kontakter. Hotmail findes under beskeder.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies