Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Få Nokia-software på din Android-mobil

Få Nokia-software på din Android-mobil

Med lanceringen af Nokia N1 tabletten, følger en beta-udgave af Nokias Z-launcher - en hjemmeskærm der tilpasser sig dig og dit mobilbrug.

Siden Microsofts opkøb af Nokias mobil-division er Nokia sprunget definitivt ud som software-udvikler. Udover de hæderkronede Here Maps kan mobilentusiaster nu også vende sig mod Nokias Z-launcher, en hjemmeskærm der lynhurtigt giver adgang til både kontakter og apps, samt dynamisk tilpasser sig dine behov.

Læs også: Nokia N1 tablet - det finske comeback

I kølvandet på Nokia N1 tablet lanceringen, er den interessante Z launcher nu tilgængelig som åben beta. Her får du muligheden for at anvende ’Scribble’, en søgefunktion hvor du kan scanne og finde rundt i telefonens apps og kontakter ved at tegne første bogstav på startskærmen.

Hjemmeskærmens mange ikoner og widgets er afløst af hvad Z Launcher mener du bruger oftest på et givent tid på døgnet. Om dagen kan det derfor være e-mail app’en der stryger til tops i favoritlisten, mens den i stedet ved at du foretrækker Facebook og spotify om aftenen. Og jo mere du bruger Z-launcher, des bedre bliver den til at forudsige relevante apps og kontakter.

Se også: Første Android-udspil fra Nokia uden Microsoft

Nokia Z Launcher tilpasser sig dine behov, men også hvorvidt det er tid til at arbejde eller adspredes.
Nokia Z Launcher tilpasser sig dine behov, men også hvorvidt det er tid til at arbejde eller adspredes.

Nyheder i Z launcher (public beta)

I den seneste version udruller Nokia desuden følgende  nye features og ydelsesforbedringer:

  • Performance: Z Launcher rummer en række optimeringer der skal sikre en mere flydende oplevelse. Herunder er ydelsen på en række telefoner optimeret og ventetiden på tryk og glid på skræmen er reduceret. 
  • Forbedret forudsigelse: Z Launcher indrager nu mere af din kontekst for at skabe endnu mere relevante forslag til apps og kontakter.
  • Scribble-opdatering: Understøtter nu kinesisk og byder på forbedret tegngenkendelse.
  • Root-support: Du kan nu anvende Z Launcher selvom din telefon er rootet.

Nokia Z Launcher er gratis og kan hentes allerede i dag i Googles Play Store. Du kan læse mere om Nokia Z Launcher hos www.zlauncher.com.

Nokia

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies