Få pengene tilbage for din iPad

Har du lige købt den gamle iPad og føler dig snydt fordi 2'eren netop er lanceret? Så læs med her:

Få pengene tilbage for din iPad

Det er altid et problem når nye produkter bliver lanceret. Hvad hvis du så har købt den første generation lige inden?

Apple giver dig nu svaret. Det skriver TV 2 Beep.

Onsdag aften gik Steve Jobs på scenen og lancerede den nye generation af iPad – iPad 2.

Men hvis man nu ikke er videre teknologi-interesseret, og du derved ingen anelse havde om at Apple ville lancere en ny iPad, så kan det jo være du fik købt en iPad af første generation lige inden.

Stort prisdyk på iPad

Og det er ikke kun bittert, da der er kommet en ny iPad ud til samme pris, men den første generation er nu blevet sat gevaldigt ned i pris indtil den nye kommer ud i butikkerne den 25. marts.

Blandt andet kan du nu købe en iPad i både Eplehuset, Humac og Fona for 3.099 kroner, der er et prisdyk på godt 700 kroner i forhold til tidligere priser.

Men Apple har nu meldt ud, at hvis du har købt en iPad op til to uger inden lanceringen af iPad 2 i onsdags den 2. marts, så kan du få en værdi der svarer til 100 dollar tilbage.

En ordning der skulle blive indført i 26 lande – vi ved ikke om det også indebærer Danmark, men det ved I måske?

Endnu har Apple ikke meldt en skæringsdato ud, men noget tyder på, at det hedder den 16. februar. Så hvis du har købt en iPad inden den dato, så er det bare ærgerligt.

Du kan også vælge helt at droppe den nye bølge, og så købe Apple iPad brugt på nettet, der i disse tider bliver oversvømmet af folk, der vil sælge deres første, så de har råd til den næste.

Skrevet af: David Guldager
Artiklen er leveret af beep.tv2.dk

Mere nyt i sagen

Historien slutter ikke her. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 4/3/2011 kørte vi en artikel omkring temaet TDC: iPad konkurrenterne skal overveje deres priser – Tjek artiklen her. De sidste nyheder om emnet finder du her.