Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Få pollen-alarm på mobilen

Få pollen-alarm på mobilen

Et lille program på mobilen gør det nemmere for pollenallergikere at være opdateret på pollentallene og planlægge efter dem.

Som pollenallergiker kan foråret være en prøvelse, hvor det handler om at styre uden om udendørsaktiviteter de dage, hvor der er mest pollen i luften, eller væbne sig med høfebermedicin.

Det gør Astma-Allergi Forbundet nu nemmere med tjenesten Dit Mobile Pollental.

Dit Mobile Pollental er baseret på datatrafik, hvor man downloader et program til mobilen, og har dermed pollentallene lige ved hånden. Det er samtidig muligt at skræddersy en pollen-alarm, der advarer, når den slags pollen man ikke kan tåle er i luften.

 - Mange kunne få en markant bedre livskvalitet forår og sommer, hvis de planlagde aktiviteter og medicin efter pollentallet og pollenvarslingen. Samtidig kunne vi formentlig undgå en hel del af de 1,5 mio. sygedage, som høfeber hvert år koster danskerne, siger Tinne Vestergaard Nielsen, der er kommunikationschef i Astma-Allergi Forbundet.

Tjenesten koster et engangsbeløb på 20 kroner. Tilmed ved at sende teksten MOB POL til 1940, eller gå ind på astma-allergi.dk

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies