Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Få styr på snevejret med ny applikation

Få styr på snevejret med ny applikation

TV2s nye vejr-applikation, der holder dig opdateret om vintervejret, ligger lige nu nummer et i App Store.

Masser af sne, blæst og minusgrader bidrager efter al sandsynlighed til, at den nye vejr applikation fra TV2 nu ligger nummer et i Apples App Store.

Fredag eftermiddag lancerede TV2 den nye vejr-app, og allerede søndag, midt i snestormen, strøg den til tops i App Store.

TV2 spytter for tiden apps ud til gratis download, og TV2 vejret-applikationen er den 14. i rækken.

Ikke alene om vejret

- "Vejr-app'en kan godt gå hen og blive vores største app, da det er et emne, der optager danskerne rigtig meget," siger Jan Hoffman, der er ansvarlig for udviklingen af mobilapplikationer hos TV2, til omTV2.TV2.dk.

Jan Hoffman siger også, at udvalget af vejr-apps er ret begrænset.

Det til trods for,  at du under sektionen 'weather' i App Store kan finde de første 50 gratis vejr-applikationer, og i samme sektion finder du også masser af betalings-applikationer om vejret.

DMI til Android

Vejr-applikationen fra TV2 bliver i første omgang udgivet til iPhone, men Android-brugere behøver ikke blive overrasket af hverken sne eller stormvejr.

De kan bare downloade den glimrende gratis applikation fra DMI.

Hvis du kender andre gode applikationer, til at komme bedre igennem det danske vintervejr med, så skriv dem gerne i kommentarfeltet under artiklen.

 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Simon Koefoed Jensen 30-11-2010 14:34:18

Amerikanske WeatherBug er fantastisk! Den har også fine animationer, 7-døgnsudsiger og meget, meget mere.

Eneste minus i mine øjne, er at vind vises i km/h, hvilket er lidt forvirrende i startern. Men ellers rigtig, rigtig fed app, med lækker widget i top-menuen.

0 0
30-11-2010 07:35:37

Jeg bruger beautiful widgets, hvilket er både ur og vejr funktion. Med den kan du også lækre animationer, samt live wallpapers ;D Og hvis du vil have det udspecificeret kan du få den til at linke til f.eks. DMI, når nu TV2 igen favorisere iphonen...

0 0
Frederik 29-11-2010 19:44:20

Jeg bruger World Weather på min iPhone, som jeg syntes er en fed app på grund af de animationer som der er på skærmen på telefonen;)

http://itunes.apple.com/dk/app/world-weather/id315978838?mt=8
Jeg ved ikke om den findes til android, men jeg syntes det er en god vejr app;)

0 0

Om brug af cookies