Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Få Windows Phone 8.1 i dag

Få Windows Phone 8.1 i dag

Har du ventet på Windows Phone 8.1 opdateringen, så er det muligvis din lykkedag i dag

Man har i et par måneder kunne hente Windows Phone 8.1 hvis man var udvikler eller WP-ildsjæld, og det har mange gjort. Men en del har dog ventet på, at opdateringen blev helt færdig og den dag er endeligt kommet.

Det kræver dog at du har en Nokia Lumia, og i skrivende stund er det dog kun Nokia Lumia 625 og 925 modellerne som kan hente 8.1 opdateringen. Ejer du en af de populære Lumia 920, 620 eller de resterende WP8 enheder, må du vente lidt endnu.

Læs også: Windows Phone 8.1 - Vores første indtryk

Du kan på dette link se, om 8.1 opdateringen er klar til din enhed. Nokia angiver desværre ingen tidshorisont, og vi har ingen informationer om der går 2 dage, uger eller måneder før opdateringen kommer til de resterende enheder.

Ved Nokias sidste store opdatering, "Black", var det dog kun et spørgsmål om dage før opdateringen kom til de resterende enheder, med mindre man havde en låst enhed fra Telia eller Telenor.

Denne opdatering hedder "Cyan", hvilket betyder at du får WP8.1 og nogle af Nokias egne tilpasninger og forbedringer af 8.1 opdateringen.

Du kan her se, hvad Nokia selv fremhæver ved opdateringen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies