Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Facebook åbner App Center - find dine Facebook apps her

Facebook åbner App Center - find dine Facebook apps her

Apps her, apps der, apps findes alle vegne, og hvorfor nu ikke også på Facebook?

Vi har App Store, Google Play, Windows Marketplace, Ovi Store og mange mange flere. Snart har via også Facebook App Center.

Facebook.com/appcenter er adressen hvor du kan besøge det kommende applikations område. Her vil alle med en applikation, der på den ene eller anden måde arbejder sammen med Facebook, blive udstillet, hvis de vil selvfølgelig.

Men det er ikke kun i din browser at App Center kan tilgås, også via Facebook på Android og iOS, vil få App Center som en del af applikationerne.

Den nye App Center ser ud til at få samme funktion som mange andre ”kopi” butikker. Den vil reklamere, fremvise og opdele apps. Når man så vil downloade en app, henvises man App Store eller Google Play alt efter telefon.

Er man udvikler kan man tilgå denne hjemmeside, hvor der findes en guide til at komme i gang, med at gøre sin app klar til Facebook App Center.

App Center er endnu ikke åbnet, men forventes at være klar i løbet af nogle uger, skriver Facebook på deres developer side, hvor du også kan læse mere om App Center.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jan Knudsen 13-05-2012 09:40:10

Hej Nu skriver i det kommer til facebook for iphone og android, men kommer det også en opdatering med det til windows phone?

0 0

Om brug af cookies