Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Facebook app går 3.2 og lancerer "Places"

Facebook app går 3.2 og lancerer "Places"

Hvor er du - hvor er vennerne? Facebook udvider på iPhone-applikationen.

Du har sikkert hørt om Foursquare - eller i hvert fald læst om det på nettet / i avisen / div. blade. Det er en applikation, der lader dig dele info med dine venner, hver gang du fysisk befinder dig et sted, og har lyst til at dele denne info med omverdenen.

Pointen er så, at man kan optjene diverse trofæer (50 forskellige steder besøgt, check-in efter kl 3 om natten på en hverdags-aften, besøgt en Apple-store, besøgt 10 museer, 5 fitness-ture på en uge, etc), blive borgmester (hvis man er den Foursquare-bruger, der kommer det sted mest indenfor de sidste 2 måneder), samt se hvad ens venner går og laver - og hvor man kan crashe deres fest...

Foursquare har efterhånden eksisteret et stykke tid - og nu, ind fra venstre, kommer Facebook så med version 3.2 af deres iOS applikation... og hvad står der så, midt i den ellers velkendte menu?

"Places". Desværre kan det ikke bruges i Europa endnu, men det er - såfremt jeg kan se - kun et spørgsmål om ganske kort tid, før vi også får lov til at dele vores fysiske tilstedeværelse med vennekredsen i realtime!

Også inkluderet i opdateringen er, at man nu kan indstille individuelle rettigheder for sine status-opdateringer (så man f. eks. ikke giver chefen rettigheder til at læse den, der hedder "Er til VM i Sydafrika - woo-hoo!" når nu man har meldt sig syg dagen før...), at man kan se alle modtagere i alle beskeder (så man kan se, om en besked er til dig, eller til dig og resten af fodboldholdet), og tilmed uploade billeder og video i baggrunden, nu hvor iOS 4.x jo også kan det.

Alt i alt en god update - er spændt på, hvad Foursqare siger til "Places"?: Det kan være, at der bliver tale om et raskt lille social-netværk-slag, før vi får set os om?

Lad den, der har færrest stalkere pinge den første satellit...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies