Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Facebook arbejder på social Flipboard-konkurrent

Facebook arbejder på social Flipboard-konkurrent

Ifølge rygter, er Facebook-teamet tæt på en lancering af en nyhedslæser, der sammensmelter nyheder og statusopdateringer.

Allerede tilbage i juni måned florerede der rygter om, at Facebook på vej med konkurrent til Flipboard. Nu forlyder det, at Facebook gør klar til en lancering sidst på måneden, efter at have arbejdet lang tid på projektet. Det skriver Recode.

Også dengang tydede det på, at Facebook ville lave en dedikeret “reader”, som vi kender det fra den populære Flipboard-app. Nyeste rygter bekræfter desuden, at Mark Zuckerberg selv skulle have været meget involveret i projektet.

Det er efter sigende Chris Cox, som er Facebooks VP produktansvarlig, der står i spidsen for det nye “Paper”-projekt. Under ham er Mike Matas den ledende part, der også står selve brugerfladen. Facebook har altså stærke kort på hånden, efter deres opkøbt af virksomheden “Push Pop Press”, der dengang var bag den enormt flotte, interaktive bog fra Al Gore, og som du kan se herover. 

Det vides ikke på nuværende tidspunkt hvordan implementering af sker, og om den får en seperat app. Jessie Baker, som er talskvinde for Facebook, ønsker ikke at kommentere på sagen.

Kilde: Recode

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies