Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Facebook fortsætter udviklingen af Paper - version 1.1 klar

Facebook fortsætter udviklingen af Paper - version 1.1 klar

Der er nu gået 10 uger siden lanceringen af den intuitive Paper app til iPhone fra Facebook, og vigtige funktioner klar.

Siden lanceringen af den flotte Paper app til iPhone, har Mobilsiden.dk været svært begejstret for den brugervenlige og enormt flydende app fra den sociale netværksgigant. Oplevelsen er i højsædet, hvilket også betyder, at Paper app’en ikke har alle funktionerne fra den almindelige Facebook app til iOS. 

Facebook påbegynder udrulning af ny “Find Venner” funktion

Efter at have været tilgængelig for amerikanske iOS-brugere de sidste 10 uger, har holdet bag nu udsendt version 1.1, der bringer vigtige funktioner til app’en. Det skriver Facebook på deres nye Paper-blog.

Fødselsdage og Begivenheder

Det er nu enormt let, at hode styr på fødselsdage og begivenheder fra Paper app’en. Tryk på notifikations-globen øverst til højre, og scroll ned til “Events” samt “Birthdays”. Der er desuden lagt links under vennernes fødselsdage, så du hurtigt kan ønske tillykke.

Foto-kommentarer

Et billed kan sige mere end tusind ord. Netop derfor gav Facebook for længe siden brugerne mulighed for, at kommentere til opslag og lignende med billeder fra mobilen. Den funktion har nu endelig fundet vej til Paper app’en.

Gruppe-opdateringer

Facebook har forbedret gruppeoversigten i Paper app’en. Under grupperne, der bringes frem ved at trykke på de tre streger i menuen, er der nu et tal der indikerer nye opslag.

Nye artikel-kilder

Paper app’en til iPhone kombinerer din Facebook med nyhederne fra store amerikanske udbydere. Med version 1.1 er der nu kommet 9 nye til listen (inklusiv Bloomberg News og Fox New for bare at nævne et par stykker).

Foruden de overstående funktioner, så byder opdateringen naturligvis også på fejlrettelser.

For at opdatere din Paper-app, skal du skifte om til den amerikanske App Store. Det foregår på samme måde, som da du hentede app'en. Altså ved hjælp af dette Tip: Sådan får du Facebooks “Paper”-app på din iPhone, hvis du ikke er sikker på processen.

Kilde: Facebook

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies