Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Facebook genkender nu din lydkulisse

Facebook genkender nu din lydkulisse

Amerikanske Facebook-brugere til iOS og Android modtager snart en ny funktion, der kan peppe kommende statusser lidt op.

Hvis du er daglig bruger af Facebook, så har du uden tvivl lagt mærke til de delvist nye “Hvad laver du?” tilføjelser, der kan peppe statusopdateringer op med bemærkninger som “Føler mig pragtfuldt til mode” eller “Føler mig træt”. 

Facebook arbejder på Snapchat konkurrent

Heriblandt findes også en lang række andre muligheder, så dine venner kan se, at du eventuelt "Læser Stig Tøfting biografien” eller “Lytter til Coldplay”. Nu påbegynder giganten udrulning af en ny funktion, så man via smartphones mikrofon kan identificere musik, film og tv-serier. Det skriver Facebook i en pressemeddelelse. 

iOS 8 får måske indbygget Shazam musikgenkendelse

Facebook oplyser, at man selv bestemmer om funktionen skal slåes til eller ej. Er funktionen aktiveret, så vil et lille ikon, under skrivning af statusopdateringer, indikere at Facebook forsøger at identificere musik, film eller tv-serier. Lykkedes det, så kan resultatet tilføjes statusopdateringen med et enkelt tryk. 

A New, Optional Way to Share and Discover Music, TV and Movies from Facebook on Vimeo.

Hvis du tilføjer musik, så vil der på din statusopdatering være en 30 sekunders forsmag på nummeret. Er det en tv-serie, så vil det istedet være udspecificeret hvilken sæson og afsnit du ser. 

Facebook oplyser desuden, at funktionen vil blive udrullet i USA til iOS og Android brugere indenfor de næste par uger. Windows Phone er ikke nævnt i pressemeddelelsen, og vi ved ikke hvornår funktionen finder vej over Atlanten.

Kilde: Facebook

 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper B 22-05-2014 23:16:52

Håber da den defaulter til off, så man selv kan bestemme om den funktion skal slås til. Og ikke omvendt...

1 0
Peter Lyck 22-05-2014 10:07:34

I gamle dage var det CIA og KGB der stod for at udvikle spionudstyr i alt hemmelighed. I dag gør facebook det samme i alt offentlighed... Selvom facebook ikke nødvendigvisharde samme interesser som de to efterretningstjenester, så ændrer det ikke ved at værktøjerne udvikles.

4 0

Om brug af cookies